måndag 4 april 2011

Vår!

Så skönt med lite sol och vårvärme.
De senaste dagarna har bjudit på toppenbra väder med solsken och 12-16 grader. Jag passade såklart på att flytta ut kontoret på terrassen, vilket resulterade i ett rosaröd ton på bröstet. Och det efter bara en timma. Det är ju inte helt lätt att jobba utomhus då man knappt ser vad som står på skärmen så det blir nog inte så mycket av det, men det är iaf otroligt skönt att kunna ta en förmiddags eller eftermiddagskaffe ute om dagarna. 
Coolt hus!
Fika-time!
Det blommar i några utav träden.

Har haft en toppenbra helg. Bilderna ovan är från i söndags då vi strosade runt i det fina vädret, tog en långfika. Helgen började dock med att vi i fredags var på MGMT. Spelningen var över förväntan. Deras senaste album är ju ganska så lugnt jämfört med hitsen, så vi var väl lite oroliga för att konserten skulle vara lite sömnig. Men icke! De var ju grymma. Om MGMT var över förväntan så var snarare den koreanska publiken sämre än förväntat. Trodde det skulle vara lite mer liv på dem, lite mer tjejskick och hysteri. Men vi såg inte mycket av det. Kan bero på att vi stod väldigt långt bak på ståsektionen. Där fanns det mer plats + att det trots längre avstånd inte var något problem att se bandet. Tack koreaner för att ni är så korta :)

Konserten följdes upp av barhäng med några utav Peters svenska kollegor på en riktig sydstatsbar. Massa cowboysare med stora bälten & stora hattar samt något trashiga tjejer med slitna bootcut jeans som dansade linedance eller vad det nu kan heta. Som de stampade med sina boots. 
Konstig grej att hamna på en sån bar här i Seoul, men det är ju en del amerikaner här så det öppnar väl barer som kör deras grej! Bortsett från de 2 damerna i baren och ett något vilset sällskap så var det inte några koreaner på stället. 

Lördagen blev lugnare. God mat i ett nytt område följt av lite öl på ett japanskt ställe i kvarteret. Istället för chips/nötter som tilltugg så beställde vi in en ål. Gott!
Ska nog ta tjejerna dit när de kommer. Det är inte långt kvar! Och sen kommer ju föräldrarna också! Massa roliga grejor på gång!!!

Fick med lite bilder från maran. Som bevis på att han faktiskt sprang!

"Jag är så j-vla trött" Peter vid 30 km. 

Målgången var inne på OS stadion.

Peter strax före målgång. Såg hyfsat sliten ut... hade nu samma löpsteg som jag har efter 1 km.
Här har han ca 400 meter kvar till mål. Tänkte inte på att jag skulle ha fotat målgången. Kom på det för sen och när jag sprang in på stadion hade han redan hunnit i mål :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar