torsdag 21 april 2011

Aktiva dagar

Då var det dags för den andra gästbloggaren - Maja - att säga sitt! Det är onsdag, vi är inne på vår femte dag och Seoul levererar!

Igår var vi alla fem ute på cykeläventyr längs med floden. Emma på sin supercykel och vi andra på något mer rangliga saker. Men undan gick det. Och brända blev vi. En heldag i solen utan solskyddsfaktor kanske inte är någon bra idé efter en lång och mörk vinter. Idag var det jag som fick gå runt under ett paraply hela dagen i solskenet. På kvällen blev det grillning för andra gången på Emma och Peters altan. Jag kan informera om att dom har skaffat en riktig monstergrill som ska hem till Sverige någon gång. Så nu vet ni var vi ska ha våra grillkvällar i framtiden!

Idag har vi fått tillökning! Emmas mamma och pappa kom hit i morse och följde direkt med oss på en tur upp i bergen. Vi gick upp till ett tempel. Det var många trappor och backar för att komma dit. Och väl uppe hamnade vi mitt i en offerceremoni där ett offer bestod av en stor gris som dom hade lagt upp på ett bord. En upplevelse kan man säga!

Ikväll blir det förhoppningsvis karaoke!

Bilder kommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar